Reviews

Rosanne: Losse coaching- en opstellingen sessies

Jacqueline is echt een super fijne liefdevolle coach. Ze kan altijd goed luisteren en intunen op dat wat ik nodig heb. Ik krijg tijdens haar sessies heldere inzichten en ik voel me daarna altijd heel relaxed omdat ik mijn gevoelens en gedachten weer even op een rijtje heb gezet.

Anandi: Loopbaancoachingstraject

Ik heb het coacingstraject als heel waardevol ervaren! Je stemde heel goed af op mijn behoeftes en ik merkte dat ik elke keer vol frisse energie en nieuwe inzichten weer naar huis ging. Ik heb mezelf een stukje beter leren kennen en meer vertrouwen gekregen in mijn sterke punten. En het heeft natuurlijk geleid tot een mooie nieuwe baan!

Madieke: Partneropstelling en individuele opstellingen

Ik heb nu 2 opstellingen bij Jacqueline gedaan. De eerste was samen met mijn lief. Ik vond het bijzonder en erg fijn om als koppel n opstelling te doen. Het voelde als n versnelde relatie therapie😊. Er werden vrij snel een aantal dingen duidelijk waar behoefte aan was maar die nog niet duidelijk  in het bewustzijn zaten. Erg verhelderend, ook voor mijn lief.

Ook de 2e opstelling (die ik alleen deed) was heel bijzonder. Het blijft een ongelofelijk  en prachtig proces . Waar inzicht ontstaat  en gedrag of pijn getransformeerd wordt.

Jacqueline is een fijne en warme vrouw. Ze begeleid het proces met zuiverheid en een open hart. Ze is helder in haar communicatie en ze creëert een veilige bedding waarin ik (en mijn voorouders) ons gezien en gehoord voelde. Dank je wel Jacqueline

Collega Esther van den Wildenberg, ET Healer & Channel

Ik heb Jacqueline leren kennen als een prachtige en krachtige vrouw, coach en opsteller. In no time heeft ze zich ook volledig ontpopt tot ET Healer en werkt ze met haar gidsenteam moeiteloos aan het opschonen en helen van je Veld. Als een ware Lyran brengt ze Vrede, waar ze ook komt. Een harmoniser, een mediator, zulke waardevolle skills, zeker in deze wereld! De Buikbevrijdingsdagen die we samen mogen doen zijn echte ‘knallers’, zoo dankbaar om als team op te mogen trekken en mensen samen te mogen ondersteunen bij hun heling- en groeiproces. Als je verder wilt met je persoonlijke ontwikkelproces, klop rustig bij Jacq aan, met haar vele skills zal ze je op liefdevolle wijze verder begeleiden. Ze heeft heel goed oog voor wat er speelt, altijd een luisterend oor en een zachte aanraking. Geniet van je proces!

Ilse: Opstellingensessie en andere coachsessies

Wat is het fijn om met Jacqueline te werken! Kalmte en warmte voeren de boventoon bij haar. Ze creëert een setting en sfeer waarbij alles er mag zijn en mogelijke antwoorden tot je mogen komen. Jacqueline zet zichzelf ook in als instrument (bij een opstelling) en toont je de moeilijke gedachten en emoties. En ik voel mij vrij om hetzelfde te doen in haar bijzijn.

Ik ben dankbaar om met haar te mogen werken!