Opstellingen

Jacqueline Hameetman Coaching en Trainingen biedt naast coaching en trainingen ook graag individuele (tafel)opstellingen, duo-opstellingen, groepsopstellingen en systemische bijscholingen aan.

 

Individuele Opstelling

Loop je vast in bepaalde patronen in je privé of werk, stromen bepaalde relaties niet lekker, hebt je last van terugkerende belemmerende gedachten of emoties, vraag je je regelmatig af waarom bepaalde gebeurtenissen je blijven overkomen en kan je er niet de vinger opleggen, dan zou het goed kunnen dat er systemische krachten aan het werk zijn die toebehoren aan jouw familiesysteem en welke van invloed zijn op jouw persoonlijke leven. Je kan hier losser van komen, meer in je kracht komen te staan, als je verder gaat onderzoeken wat in jouw familiesysteem nog gezien, gehoord, gevoeld en geuit wil worden.

Je bent welkom voor een individuele (tafel) opstelling. Jouw vraag/verlangen geeft richting aan wat het Veld wilt laten zien in het moment.

De vergoeding voor een individuele (tafel)opstelling is 150 euro per sessie van gemiddeld 1,5 uur. Je ontvangt een mail met voorbereiding voorafgaand aan de sessie.

Partner Opstelling

Is er bepaalde relatiedynamiek tussen jou en je partner (of een andere relatie) waar jullie niet verder in komen of spelen er terugkerende thema’s waar jullie verder op willen onderzoeken en verdiepen? Systemisch kijken kan enorm verhelderend zijn en weer nieuwe beweging en verbinding creëren.

Jullie zijn welkom! Jullie individuele vragen/verlangens geven richting aan wat het Veld wilt laten zien in het moment.

De vergoeding voor een partner (tafel)opstelling is 150 euro per sessie van gemiddeld 1,5 uur. Jullie ontvangen een mail met voorbereiding voorafgaand aan de sessie.

 

Duo opstelling, 2 begeleiders

Wil jij, of willen jullie, graag een opstelling ervaren en voelt het prettig om dit in een heel klein en privé gezelschap te doen, dan kan ik samen met mijn collega Christophe of een andere fijne collega, jouw/jullie opstelling begeleiden. We zijn dan én begeleider én representant en staan in dienst van jouw/jullie vraag en datgene wat er in jouw/jullie familiesysteem in het licht mag komen te staan.

De vergoeding voor een duo-opstellingensessie is 300 euro per sessie van gemiddeld 1,5 uur. Je/jullie ontvang(t)en een mail met voorbereiding voorafgaand aan de sessie.

 

Groepsopstellingen op het Thema Liefde en Seksualiteit

Samen met mijn fijne collega opsteller Christophe Hollanders bieden we thema-opstellingendagen aan op het gebied van Liefde en Seksualiteit vanuit Courage Academy. De eerstvolgende opstellingen Thema dag is zondag 21 april 2024.

Reserveer hier je plek voor 21 april

Samen met mijn mooie collega opsteller Marion Mulders bieden we in samenwerking met School for Womanhood groeps-workshops/opstellingen aan voor vrouwen op het thema seksualiteit. Ook zijn wij nieuw opstellingen aanbod aan het ontwikkelen. De eerstvolgende data bij SFW zijn 13 april 2024 & 2 november 2024.

Reserveer hier je plek voor 13 april of 2 nov 2024

 

Groepsopstellingen 6 Themadagen op vrijdagen

Samen met mijn fijne collega opsteller Marion Mulders gaan we 6 Thema Opstellingendagen aanbieden in 2024.  We starten op Goede Vrijdag 29 maart!

Hieronder alle data en thema’s van onze 6 Daagse Thema Opstellingenreeks

  • 29 maart          Gezin van herkomst, van automatische plek naar krachtplek
  • 26 april             Relaties & verbinding
  • 7 juni                 Gezondheid
  • 20 september  Seksualiteit en liefde
  • 1 november      Werken met je eigen gidsen
  • 13 december    Divine masculine en feminine

 

Reserveer hier je plek voor deze reeks of losse dag uit de reeks

Deelnemen aan 1 losse dag kan voor voor 111,- Euro.

Je kan een strippenkaart kopen

Voor vijf van de 6 dagen voor 499,- Euro

Voor zes van de 6 dagen voor 575,- Euro

 

Aanmelden kan ook via info@marionmulders.nl, info@jacquelinehameetman.com of mijn contactformulier 

 

Systemische bijscholingen voor jou als mens, coach & ondernemer

Samen met Christophe bieden we  3 Systemische 2-daagsen aan voor coaches via MARK Academy voor vitaliteit en leefstijl.

Aanmelden via MARK Academy voor Vitaliteit en Leefstijl

 

Opstellingen In Company

Al mijn opstellingen aanbod kan ik In Company verzorgen. Ik stem graag af op de wensen en behoefte van jouw organisatie en verzorg maatwerk dagen.

Organisatieopstellingen voor jouw team of organisatie behoren ook tot de mogelijkheden. Hierin werk ik graag samen met collega’s. Al mijn samenwerkingspartners vind je hier.

 

Locatie

Dit kan zijn op een externe locatie, bedrijfslocatie, thuislocatie of op een mooie plek buiten in de natuur.

"Alles en iedereen is met elkaar verbonden"

Laat me weten waar ik je mee van dienst kan zijn en ik kom bij je terug.