Healing

Jacqueline Hameetman Coaching en Trainingen biedt naast coaching, trainingen en opstellingen ook healing aan. Mijn energetische vaardigheden hebben zich steeds meer verdiept. In opstellingenwerk, werk ik in het Veld van Liefde en Waarheid waarin alles is verbonden. In coaching en training werk ik altijd zoveel als mogelijk met een open hart en liefdevolle mind. In mijn healingswerk verbind ik me ook bewust met datgene wat groter is dan ik. Ik tune in op alle energetische lagen van jou (je spirituele lichaam, je mentale lichaam, je emotionele lichaam en je fysieke lichaam) en laat me intuïtief leiden door mijn gidsen en hoog frequente energieën die door mij heen stromen.

Healing voor jou

Buikbevrijdingsdagen

In 2019 kwam voor het eerst mijn gids Mingle zich aandienen in een ET healing van Esther. Een jaar later stuurde hij mij naar Esther en zij channelde hem. Hij vroeg ons of we ‘schreeuwcirkels’ wilde gaan organiseren. Wij mensen slaan veel emotie en donkere energie op in ons buikgebied en hij wilde dat we hier healingsdagen voor zouden gaan aanbieden, samen met hem. Uiteindelijk heeft dit geleid tot de buikbevrijdingsdagen die ik met Esther, Christophe en Tessa heb aangeboden.

Esther is in 2024 veel aan het reizen en nu bied ik samen healers, channelers, opstellers Christophe Hollanders en Tessa Breve de buikbevrijdingsdagen aan. Jouw vaste oude emotie, wat opgeslagen ligt in ons buikgebied, helpen we transformeren in samenwerking met het Veld en onze gidsen, zodat je je lichter en vrijer kan gaan voelen. De eerstvolgende datum in 2024 is zondag 17 maart en zal plaatsvinden in Zeist, bij the Heart of Gaia. De daaropvolgende dag is 19 mei 2024.

Reserveer hier je plek voor 17 maart

Reserveer hier je plek voor 19 mei

 

 

Individuele healing

Wil je een 1 op 1 healing/buikbevrijding/innerlijk kind sessie, dan kan dat uiteraard ook. Ik voel altijd in en stem af op wat er aansluit bij jouw behoefte en wensen voor dat moment. Door mij heen kan energie stromen, lichttaal, gechannelde boodschappen, afhankelijk van datgene wat op dat moment doorkomt.

Een duo healing/buikbevrijding sessie, met 2 healers, behoort ook tot de mogelijkheden.

 

Locatie

Dit kan zijn op een externe locatie, bedrijfslocatie, thuislocatie of op een mooie plek buiten in de natuur.

Mijn energetische ontwikkelreis

Sinds 2019 is mijn connectie met de spirit world, de energetische wereld, de hogere dimensies enorm gegroeid. Wat is er in het onzichtbare? Waar komen we vandaan? Wie zijn we echt in onze kern? Wat betekent de ziel, ons hogere bewustzijn? Waar gaan we heen na de dood? Of als we dromen? Of als we reizen met helende plantmedicijnen?

Zelf werd ik me bewuster van het feit dat ik liefde BEN, eeuwig en oneindig BEWUSTZIJN. En dat mijn lijf, mijn gedachten, mijn emoties allemaal richtingaanwijzers zijn in deze aardse realiteit en dat alles ENERGIE is. In de natuur ervaar ik dat zeer goed. Alles IS, in de natuur. De natuur heeft zijnskwaliteit. Heeft geen oordeel. Wij zijn ook natuur. Wij ZIJN ook. We doen en zijn. En des te meer ik kan doen van uit zijn, en des te minder oordeel ik heb, des te meer ik accepteer wat is en open sta voor wat is, des te gelukkiger ik ben. Des te meer ik in flow kan leven. Mijn lijf, gedachten, emoties en hart sturen me de juiste kant op. Elke keer weer. Ze vertellen me hoe het met me is en wat ik nodig heb, wat ik verlang. De wijsheid van mijn lijf, mijn human nature, is zo geweldig. Nature is geweldig. Source is geweldig. Alles is Source. Het donker en licht.

 

Wat heb ik in het energetische mogen ervaren en ontwikkelen in de afgelopen jaren?

  • ET healings, channelings, ET trainingsdagen, ETvisiedagen en online events van Esther
  • Zielsreadingen, healings, channelings, regressie-sessies van Erica, Tessa en Stephanie
  • Een jaaropleiding voor opstellers en een jaar assisteren op dezelfde opleiding bij Welopstellingen en verzorg veel groeps- en individuele opstellingen.
  • 2 spirituele en persoonlijke ontwikkelreizen  naar de Piramides in Bosnië, begeleid door Esther en Christophe. Ik heb daar veel downloads, activaties, channelings, healings, groeps- & healingwerk mogen ervaren.
  • Een jaaropleiding voor Lichtwerkers over healing, reading, mediumschap, innerlijk kind werk, opstellingen
  • Multi Dimensionaal Opstellingenwerk
  • Plantmedicijn ervaringen
  • Cacao (bliss) ervaringen
  • Buikbevrijdingsdagen, duohealings en 1 op 1 healings geven

"Even though the body appears to be material, it is not. In the deeper reality, your body is a field of energy, transformation and intelligence" - D. Chopra

Laat me weten waar ik je mee van dienst kan zijn en ik kom bij je terug.